TyreCity | De grootste banden specialist in banden | APK

APK

 

APK KEURING VOOR UW AUTO VOOR DE BESTE PRIJS!

Tyre City B.VWaarom APK auto bij Tyre City?

1. Wij zijn specialist in de APK keuring en in auto onderhoud. U kunt bij ons terecht voor onder meer een APK met een kleine beurt en een grote beurt.

2. Check hier uw APK vervaldatum.

3. Maak eenvoudig online een afspraak voor de APK keuring.

 

Online afspraak maken voor APK keuring.

Bij de APK worden gewoonlijk auto’s in Nederland jaarlijks gekeurd op een aantal punten die cruciaal zijn voor uw veiligheid en het milieu. Deze Algemene Periodieke Keuring voor uw auto wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerd APK-keurmeester. Maak direct een afspraak om de APK keuring voor uw auto in te plannen!  Laat ook meteen een onderhoudsbeurt uitvoeren door de APK te combineren met een grote of kleine beurt. 
 

APK met een grote beurt vanaf 199 euro!

Voor een APK keuring inclusief een grote beurt bent u bij Tyre City aan het goede adres. Wij keuren zelfs uw auto gratis wanneer u een grote beurt laat uitvoeren. Een grote onderhoudsbeurt laat u al uitvoeren vanaf 199 Euro.

 

APK met kleine beurt nu vanaf 90 euro!

Wanneer u regelmatig een kleine beurt laat uitvoeren voorkomt u onaangename en dure verassingen. Bij een kleine beurt wordt uw olie vervangen, uw remmen en schokdempers gecontroleerd en het algehele onderhoud van uw auto. U kunt natuurlijk een kleine beurt combineren met een APK keuring.