Tyre City
0

Zoeken op Banden

Bent u op zoek naar de beste Camperbanden voor uw voertuig?

Kampeerauto of beter bekand als campers, zijn nogal populair in Nederland en zelfs in heel Europa.

Als u op zoek bent naar camper-banden, kom dan gerust eens langs. Wij zijn Tyre City, de toonaangevende bandenspecialisten ook op het gebied van gloednieuwe camperbanden in Utrecht en daarbuiten.

Wij verkopen een grote variëteit aan camper banden in Utrecht tegen aantrekkelijke prijzen en vaak met seizoenskortingen.

Caravan

Wat zijn de verschillen tussen deze camperbanden en normale banden?

Camperbanden verschillen aanzienlijk van standaard autobanden in Utrecht of waar dan ook. Hier zijn enkele aanwijzingen waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van banden voor uw camper.

Groter draagvermogen: campers zijn zwaar, want ze hebben vrij zware bedden voor meerdere personen, een keuken aan boord, naast andere voorzieningen. De meeste autobanden kunnen 500 kg dragen op goede wegen, terwijl high-end bestelwagenbanden ongeveer 700 kg kunnen dragen.

Maar camperbanden kunnen gemakkelijk worden belast met gewichten tussen 700-800 kg. Sommige modellen die wij opslaan zijn in staat om een verbazingwekkende 1000 kg te dragen!

Hogere bandenspanning: omdat camper-banden ontworpen zijn om meer gewicht te dragen, hebben ze een hogere bandenspanning nodig. Gemiddeld kunnen de meeste personenauto's een maximale druk van 2,8 bar aan, terwijl de banden van bestelwagens maximaal 4,5 bar aankunnen. Deze banden zijn bestand tegen een spanning van ongeveer 5,5 bar.

Stevigere zijwanden: Wanneer u in Utrecht Camper-banden koopt, zal het duidelijk zijn hoe stoer de zijwanden zijn. Deze functie dient een tweeledig doel: het zorgt ervoor dat deze hogedrukbanden soepeler lopen zonder bulten op de zijwanden en helpen bij het nemen van scherpe bochten.

Welke zijn de meest verkochte camperbanden in Utrecht?

Tyre City heeft een uitgebreide voorraad van deze banden, plus andere varianten. De volgende 3 modellen zijn het meest populair:

  • Michelin Agilis Camping (maat: 215/70R15 109Q)
  • Continental Vanco Camper (grootte: 235/65R16 115R)
  • Pirelli Chrono Camper (grootte: 225/75R16 116R)

Bezoek ons

Woont u in of rond Utrecht en wilt u een set van de beste camper-banden kiezen, vraag dan uw smartphone, "camper-bandenwinkels bij mij in de buurt".

Wij zijn er zeker van dat u naar onze vestiging wordt doorverwezen!

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons