Tyre City
0

Zoeken op voertuig registratie

Zoeken op voertuig

Bent u op zoek naar de Auto Onderhoud voor uw voertuig?

onderhoud

Over Onderhoud

Moderne voertuigen zijn gecompliceerde machines, die bestaan uit verschillende onderdelen die elk aan een unieke eis voldoen. Het in perfecte staat houden van al deze onderdelen vergt tijd en een zekere mate van deskundigheid. Daarom bieden wij, Tyre City, onze deskundige auto onderhoud Utrecht services aan voor onze gewaardeerde klanten.

Dagelijks gebruik eist zijn tol van een voertuig, vooral over een lange periode. Service en onderhoud zijn essentieel om het voertuig in goede staat te houden, al is het onmogelijk om basisslijtage, die door dagelijks gebruik ontstaat, te voorkomen. Tijdig onderhoud kan dus helpen om onvoorziene problemen te voorkomen, wat ongetwijfeld een lastige zaak zal zijn en kostbaar voor u is.

onderhoud

Wat hebben we te bieden?

Onze onderhoudspakketten voor auto's in Utrecht bestaan uit interval services, de volledige jaarlijkse services en seizoenscontroles waarbij we een lijst met essentiële onderdelen inspecteren, afhankelijk van het servicepakket dat u kiest.

Deze controles en diensten zijn nodig om ervoor te zorgen dat uw voertuig ook in de meest extreme weersomstandigheden verkeerswaardig en veilig blijft.

onderhoud

Wij inspecteren onderdelen zoals -

  • Remblokken en -schijven.
  • Motorolie, remolie en andere essentiële vloeistoffen.
  • Koplampen, remlichten en knipperlichten.
  • Staat en hoeveelheid koelvloeistoffen.
  • Staat van brandstof-, lucht-, olie- en pollenfilter.
  • Ruitenwissers en ruitensproeiervloeistof.
  • Elektrisch systeem, inclusief de conditie en het voltage van de accu.

Na een grondige inspectie informeren wij u over eventueel noodzakelijk onderhoud. In overleg met u voeren uw besluit uit van de benodigde de onderhoud en de reparatiewerkzaamheden aan uw voertuig in Utrecht. Wij beschikken over een team van deskundige technici die gekwalificeerd zijn om elk voertuiggerelateerd probleem zo efficiënt mogelijk aan te pakken.

Breng uw voertuig naar Tyre City

Wij raden u aan om uw voertuig minimaal één keer per jaar naar onze servicegarage te brengen. Voertuigeigenaren die te veel kilometers per jaar rijden, kunnen ook gebruik maken van de intervaldiensten. Voor een complete autoservice en Auto Onderhoud Utrecht kunt u contact opnemen met Tyre City. Wij zorgen ervoor dat al uw voertuigonderdelen in perfecte staat verkeren en sluiten elke kans op een onvoorziene storing zoveel als mogelijk uit. Een paar uurtjes inspectie en onderhoud kan u veel besparen. Waarom combineert u niet één van onze servicemogelijkheden met uw volgende APK?

Waar wacht u nog op? Stop met het zoeken op internet naar 'auto-onderhoud bij mij in de buurt' en breng uw voertuig naar Tyre City. Wij bieden de beste tarieven in de stad; bel ons om uw afspraak in te plannen.

Als u nog meer twijfels heeft over onze diensten en producten, rijdt u direct naar ons toe, belt u ons op 030-2661133 of schrijft u ons op info@tyrecity.nl

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons