Tyre City
0

Zoeken op voertuig registratie

Zoeken op voertuig

Bent u op zoek naar de Opslag winter- en zomerset voor uw voertuig?

winter_check

Bandenopslag

Bandenopslagfaciliteiten bieden een betaalbare en passende oplossing om de set winter of zomerbanden van uw auto in goede staat te op te slaan, vooral tijdens de bandenwissel is dit erg efficiënt omdat we de banden vooraf hebben kunnen controleren.

Wij van Tyre City bieden de mogelijkheid om uw huidige set autobanden in Utrecht op te slaan gedurende het zomer- en winterseizoen, totdat u ze weer nodig heeft. Al onze diensten zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge uitgaven voor deze service.

Banden opslaan

Banden moeten correct worden opgeslagen wanneer ze niet worden gebruikt. Het kan zijn dat u niet genoeg ruimte in huis heeft om vier zomer- of winterbanden in Utrecht voor de gehele duur op te slaan - het is vrij normaal dat woningen geen ruimte of faciliteit heeft om de banden in de ideale conditie op te slaan.

Maak gebruik van onze superieure diensten en bewaar uw mooie set onder perfecte omstandigheden, zoals optimale temperatuur en relatieve luchtvochtigheid. Wanneer u ons weer bezoekt om de zomer- of winterautobanden in Utrecht te wisselen, vindt u een gereinigde, geïnspecteerde en gebalanceerde set autobanden klaar om te worden gemonteerd.

Wat hebben wij te bieden?

Bij Tyre City streven we naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan onze grote klantenkring. Voordat we een set opslaan, doorlopen we een reeks controles om er zeker van te zijn dat deze een heel seizoen lang kan worden opgeslagen.

Onze opslagruimte wordt koel, droog en donker gehouden om veroudering van het rubber te voorkomen. We maken elke band zorgvuldig schoon, markeren ze voor hun respectievelijke positie en bij complete sets verhogen de bandenspanning met 0,5 bar voor de opslag. We hebben ook speciale bandenrekken voor de opslag van banden, zodat deze tijdens de opslag niet extra worden belast.

Voordat u uw auto meeneemt controleren we de banden op hun conditie en maken we ze opnieuw schoon voordat we ze monteren. Het zorgt ervoor dat u de maximale levensduur van een bepaalde set krijgt, waardoor uw uitgaven tot een minimum beperkt blijven.

Bezoek ons vandaag nog

Als u op zoek bent naar een betrouwbare plek om uw autobanden in de loop van de seizoenen op te slaan, stop dan met het zoeken op internet naar 'opslag van banden bij mij in de buurt' en neem vandaag nog rechtstreeks contact op met Tyre City. Wij zijn uw one-stop bestemming voor alle voertuiggerelateerde benodigdheden.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons