Tyre City
0

Over ons

Wij zijn Tyre City, de nummer 1 autoservice in Utrecht en bandenspecialist. We zijn er trots op dat we de 4e grootste stad van Nederland bedienen en een grote klantenkring die ook vanuit aangrenzende gebieden naar ons toe komt.

Wij bieden een scala aan andere diensten dan de verkoop van banden voor verschillende soorten voertuigen. Al onze producten en diensten zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitgeven van een fortuin bij de aanschaf van noodzakelijke reparaties of vervangingen.

Onze missie

Wij streven er continu naar de beste autoherstellende garage in Utrecht zijn en onze klanten een one-stop-oplossing bieden voor al hun voertuiggerelateerde zaken. Onze ongeëvenaarde kwaliteit van verkoop en dienstverlening heeft ons geholpen onze concurrenten in te halen, maar ook onze bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten aan te trekken.

Breng uw voertuig direct naar ons servicestation als u een probleem heeft of als u een nieuwe set banden nodig heeft in Utrecht. Wij hebben producten op voorraad van enkele van de meest gerenommeerde fabrikanten in onze winkel, en deze zijn verkrijgbaar tegen prijzen die u nergens anders zult vinden.

Wij bieden ook diensten aan, zoals zomer- en wintercontrole, opslag van zomer- en winterbanden, en nog veel meer. Wij spelen in op onze klanten die op zoek gaan naar seizoensgebonden services, ook zonder hun portemonnee onnodig veel te belasten.

Onze transparantie, bedrijfsethiek en professionaliteit bij de afhandeling van de werkzaamheden is de redenen waarom we in de loop der jaren zoveel positieve feedback hebben gekregen. Het is zowel bemoedigend als inspirerend voor ons.

Ons doel

Ons primaire doel is het handhaven van onze bedrijfsnormen zonder onze groei op te offeren, zodat we een uitgebreide klantenkring in de loop van de tijd kunnen bedienen. Wij zien een toekomst waarin Tyre City synoniem wordt voor betrouwbare dienstverlening en de beste kwaliteit autobanden in Utrecht tegen de meest betaalbare prijs.

Contacteer ons

Stop met Googlen voor de 'beste autogarage bij mij in de buurt' en breng uw voertuig vandaag nog naar onze vestiging voor de hoogste kwaliteitsservice tegen de beste tarieven.

U kunt ons ook van tevoren bellen om een afspraak te maken.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons