Tyre City
0

Zoeken op voertuig registratie

Zoeken op voertuig

Bent u op zoek naar de Remservice voor uw voertuig?

remdiensten

De rem is een essentieel onderdeel van uw voertuig. Wanneer u in uw auto rijdt, hangt de veiligheid van u en uw dierbaren af van de prestaties van dit onderdeel. Daarom bieden wij, Tyre City Utrecht, onze bekende service op het gebied van remmenreparatie Utrecht, Amsterdam aan.

De meeste van onze klanten rijden in gebieden die het remsysteem regelmatig zwaar belasten. Daarom bieden wij betaalbare prijzen voor het vervangen van de remonderdelen.

Wij zorgen ervoor dat u en uw passagiers veilig zijn en dat uw auto de Apk-keuring goed doorstaat.

remdiensten

Hoe kunt u merken dat de remmen niet goed werken?

Als u elke dag rijdt, moet u in staat zijn om tekenen van defecte remmen te herkennen. Gelukkig zijn ze gemakkelijk op te merken. Hierbij een korte samenvatting omtrent enkele van de meest opvallende aanwijzingen.

1.Geluid- Heeft u gemerkt dat de remmen van uw auto een hoog geluidsniveau produceren wanneer u ze gebruikt? Het gebeurt vaak door versleten remblokken. Laat ons uw remblokken vervangen in Utrecht, Amsterdam om dit probleem op te lossen.

2.Trillingen- Als u trillingen kunt voelen wanneer u de remmen gebruikt, breng uw auto dan onmiddellijk naar onze werkplaats. Ongebruikelijke trillingen wijzen op een onjuist werkend remsysteem, een belangrijk veiligheidsprobleem tijdens het rijden.

3.Waarschuwingslampjes- Als de remmen niet goed werken, zal het ABS-waarschuwingslampje gaan branden op het dashboard.

4.Lekkage- Een andere zorgwekkende indicatie is het lekken van remvloeistof. Lekkende remmen zijn gevaarlijk; als u echt hard remt, kan dit een plotselinge breuk veroorzaken, waardoor het systeem volledig onbruikbaar wordt. In drukke straten kan dit zo maar een ongeluk veroorzaken.

remdiensten

U weet nu dat u bij ons in Utrecht uitstekend terecht kunt voor een remreparatie; laten we eens kijken naar enkele van de zaken die we inspecteren als u bij ons op bezoek komt.

Onze inspectie heeft betrekking op de volgende onderdelen -

  • De dikte van de remblokken en/of de remschoenen.
  • Slijtage van de remblokken en remschoenen.
  • Remklauwen voor slijtage.
  • Remvloeistofpeil, algemene toestand en vloeistoflekken.
remdiensten

Het is raadzaam om het remsysteem van uw auto te laten controleren bij elke reservering voor een olieverversing, of ten minste om de zes maanden (of om de 10.000 km, wat het eerst komt). Als de inspectie problemen aan het licht brengt, zullen onze monteurs van Tyre City Utrecht daar onmiddellijk voor zorgen. Onze diensten, waaronder ook de remreparatie in Utrecht, Amsterdam, staan bekend om de betaalbaarheid en kwaliteit.

Bezoek ons vandaag nog

Als u het gevoel heeft dat de remmen van uw auto niet werken zoals verwacht, breng uw auto dan onmiddellijk naar Tyre City Utrecht. Het vervangen van de remblokken en ook het vernieuwen van remschijven is bij Tyre City Utrecht een van onze meest geboekte diensten. We hebben alle faciliteiten om zowel trommel- als schijfremmen te onderhouden en te vervangen.

Bezoek ons vandaag nog, of boek uw afspraak per telefoon of via onze website. Maak gebruik van onze klasse-leidende remreparatie in Utrecht.

Contactgegevens:

Telefoon: 030-2661133

Email: info@tyrecity.nl

Openingstijden

Ma. t/m vrij: 8:30 - 17:00

zat: 08:30 - 13:00

zon: gesloten

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons