Tyre City
0

Bent u op zoek naar nieuwe schokbrekers voor uw voertuig?

Schokbrekers

Over schokbrekers

De schokdempers van uw voertuig spelen een essentiële rol omdat ze helpen bij het controleren van de rebound impact van het vering systeem van uw auto als u op ongelijke wegen en terreinen rijdt. Na verloop van tijd kan het rijden op onregelmatige terreinen ertoe leiden dat de schokdempers van uw auto beschadigd raken. Tyre City is een gerenommeerde garage onder de Utrechtse bevolking voor hoogwaardige autoreparaties zoals een schokdemper en veerreparaties. U kunt direct naar ons toe rijden voor controle en om professionele autoreparaties te boeken.

Schokbrekers

Wat is een schokdemperreparatie?

Het proces van het demonteren en repareren van de schokdemper, veren, bussen, zuigers, afdichtingen en montage van uw auto wordt schokdemperreparatie genoemd. Zodra de genoemde onderdelen van de auto zijn gedemonteerd, zal onze expert deze beoordelen op schade. Na het uitvoeren van alle reparaties zal de expert ze smeren voor een goede preventie tegen wrijving en de gevolgen daarvan.

Als de schokdempers, bussen en andere onderdelen van uw auto echter onherstelbaar en versleten zijn, moet u de schokdempers laten vervangen. Deskundigen raden aan om de schokdempers na elke 35.000-40.000 km te laten controleren/repareren, afhankelijk van de rijomstandigheden en de stijl van de auto.

Schokbrekers

Voordelen van het laten repareren van een schokdemper

Voorkomt dure reparaties

Het laten repareren van een schokdemper voorkomt de gevolgschade door veren, lagers en zuigers naar andere onderdelen van het veersysteem. Dit helpt u om geld te besparen op schokdemper en ophangingsvervangingen.

Soepele auto prestaties

De experts van Tyre City gebruiken geavanceerde machines en gereedschappen om de defecte schokdempers en veren van uw auto te repareren, zodat u een soepele en schokvrije rit kunt ervaren, zelfs op ruw terrein.


Verbeterd comfort

Schokbrekerreparatie Utrecht helpt de veren en schokdempers van uw auto om voldoende contact te houden tussen de banden en de weg. Dit verbetert ook de stabiliteit en het remvermogen van uw auto.

Schokbrekers

Redenen om de schokdempers van uw auto te beschadigen

Rijden op modderig terrein

Het rijden met een voertuig op losse modderterreinen kan ertoe leiden dat de modder in de interne onderdelen van uw auto terechtkomt en de schokdempers bereikt. Dit kan leiden tot lekkage en het vermogen van uw schokdemper om schokken te absorberen aantasten.

Onjuiste rijomstandigheden

Rijden op oneffen en onregelmatig terrein met onvoldoende afdichting kan ertoe leiden dat het zand en vuil de afdichtingen en de veer van het schokdempersysteem van uw auto bereiken. Dit kan leiden tot lekkage van compressieolie en ook tot verlies van controle over het voertuig.


Oude schokdempers

Idealiter moet u de schokdempers laten repareren zodra u meer dan 45.000 km afstand hebt afgelegd, omdat ze kunnen gaan slijten. Versleten schokdempers kunnen de prestaties van uw auto mogelijk niet gladstrijken en andere problemen veroorzaken.

Schokbrekers

Symptomen van defecte schokdempers

  • Trillingen in het stuurwiel
  • Toename van de impact tijdens het rijden op ongelijke wegen
  • Grotere remafstanden
  • Voortijdige slijtage van de banden

Bezoek onze garage!

Tyre City is uw one-stop oplossing om de beste schokdempers in Utrecht te repareren en te vervangen tegen de beste prijzen. U kunt zelfs online een afspraak maken via onze schokdempers of u kunt ons direct bezoeken om de schokdempers te laten nakijken/repareren.

Naast de effectieve autoservice kunt u ook kiezen uit verschillende autobanden in onze garage. Wij hebben verschillende soorten autobanden op voorraad en monteren deze in het premium, mid-range en budget segment. Boek ze via onze bandenpagina en maak een bandenmontage afspraak met ons.

Voor overige vragen kunt u ons bereiken op 030-2661133 , of e-mailen naar info@tyrecity.nl.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons