Tyre City
0

Zoeken op voertuig registratie

Zoeken op voertuig

Bent u op zoek naar de Uitlijnen voor uw voertuig?

auto-uitlijnen

Over Auto uitlijnen

Maak de wieluitlijning compleet met ons ultramoderne geautomatiseerde systeem van Hunter-wieluitlijning aangedreven door de recentste technologie. Hunter is een wereldwijd erkende naam in de auto-industrie en heeft de goedkeuring van alle grote autofabrikanten.

Op een kaarsrechte vier kolommen uitlijnbrug, gekalibreerd met de Hunter-machine, leveren we resultaten die uitermate nauwkeurig zijn en voldoen aan de normen van autofabrikanten. Als het echte kwaliteit is wat u wilt ervaren, breng dan vandaag uw auto naar Tyre City.

auto-uitlijnen

Kom naar onze vestigingen voor een GRATIS WIELUITLIJNINGCONTROLE.

Ja, u leest het goed!

Geen kosten voor het controleren van de wieluitlijning van uw auto. U betaalt alleen als de afstelling van de wielen verkeerd is en u dit wilt laten corrigeren.

Om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en stabiel blijft, moet u ervoor zorgen dat alle vier de wielen van uw auto correct zijn uitgelijnd. Wieluitlijning is een van de meest kritieke onderdelen van het onderhoud van uw auto, het vermindert de bandenslijtage en verlaagt het brandstofverbruik . Het zorgt er ook voor dat uw voertuig rechtdoor rijdt zonder naar één kant te trekken.

Wieluitlijning kan worden aangeduid als breken of volgen en heeft betrekking op het corrigeren van de hoeken van de wielen van uw auto om ervoor te zorgen dat deze evenwijdig aan elkaar zijn in een hoek van 90 graden ten opzichte van de grond.

Bij Tyre City bieden we u een keuze uit opties voor wieluitlijning en bieden u de beste uitlijnkosten voor wielen Utrecht, Amsterdam. Of het nu gaat om uitlijning van de caster, camber of uitlijning van de stuuras, wij zullen het voor u inspecteren en corrigeren.

Bezoek ons

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 030-2661133 of e-mailen naar info@tyrecity.nl.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons