Tyre City
0

Zoeken op Banden

Bent u op zoek naar de beste zomerbanden voor uw voertuig?

Zomerbanden

Over zomerbanden

Hoewel het leuk is om te rijden onder zomerse omstandigheden, is het warme weer en de hoge temperatuur niet het beste klimaat voor uw autobanden als u niet goed voorbereid op pad gaat. Met zomerbanden van Tyre City zorgt u voor veiligheid voor uzelf en voor degenen die met u meerijden. Tyre City, uw one-stop shopping oplossing voor alles wat met banden te maken heeft, biedt een breed scala aan zomerbanden Utrecht.

Voordelen van montage zomerbanden

Zomerbanden zijn het meest geschikt voor het rijden tijdens de maanden tussen april en september. Zomerbanden komen het best tot hun recht bij normale Nederlandse weersomstandigheden in droog weer en temperaturen boven de 7 ºC

De volgende aspecten zijn de belangrijkste kenmerken van Zomerbanden-


Harder loopvlak compound

Het loopvlak van een zomerband bestaat uit materialen die het duurzaam maken en bestand zijn tegen erosie. Een lager percentage van natuurlijke rubber en een hogere hoeveelheid synthetische polymeren is de reden achter deze oplossing. Het rubber van een zomerband vervormt moeilijk bij een temperatuur onder de 7 ºC

Meer contact met het wegdek

Zomerbanden hebben een karkas met een uniek loopvlakontwerp dat het contact tussen de weg en het bandoppervlak verhoogt. Hierdoor leveren de banden een hoge grip en kortere remweg.

Voorkom aquaplaning

Uniek ontworpen groeven in deze banden helpen om het water zo snel als mogelijk is uit de buurt van het bandenoppervlak te verspreiden. Aquaplaning treedt op wanneer er zich een laag water vormt tussen de band en het wegdek. Het veroorzaakt een plotseling verlies van grip, dit kan gevaarlijk zijn en leiden tot verlies van controle over de auto. Het kan leiden tot ongevallen; ten koste van alles moet u voorkomen dat er aquaplaning kan ontstaan. De banden gekocht bij Tyre City zorgen voor uw veiligheid op natte en gladde wegen.

Bestverkopende zomerbanden

Bij Tyre City verkopen wij zomerbanden van alle gerenommeerde merken.

In onze vestiging in Utrecht, Amsterdam kunt u kiezen uit een breed scala aan zomerbanden Utrecht. Wij hebben banden van alle merken en iedere prijsklasse op voorraad. Naast Michelin, Vredestein, Continental, Hankook, Goodyear en Pirelli hebben wij Nokian als huismerk en Ovation als het goedkope alternatief. Bezoek ons vandaag of maakt direct een afspraak.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons