Tyre City
0

Bent u op zoek naar de Zomercheck voor uw voertuig?

Zomercheck

Over de Zomercheck

Het zomerseizoen kan voor u en uw auto een moeilijke tijd worden, omdat de hoge temperaturen problemen kunnen veroorzaken zoals oververhitting, motorstoring, bandenpech en onbehagen in het passagierscompartiment. Daarom moet u een zomercontrole van uw auto laten uitvoeren als u geen extra geld wilt uitgeven aan de reparatie en vervanging van verschillende onderdelen van uw auto. Tyre City biedt uitstekende mogelijkheden voor een zomercontrole, zodat u veilig en comfortabel kunt rijden als de temperatuur hoog wordt.

Zomercheck

Wat is een zomercontrole?

Het proces van het diagnosticeren en inspecteren van enkele cruciale onderdelen van uw voertuig om het klaar te maken voor extreme zomerse omstandigheden, staat bekend als een zomercontrole. Het omvat het controleren van het motorkoelmiddelniveau van uw auto en het testen van de airconditioning, zodat uw auto zelfs bij hoge temperaturen koel blijft.

Zomercheck Utrecht helpt u enorm als u graag op reis gaat tijdens de vakantie. Zorg ervoor dat u uw trailers laat inspecteren voordat u uw volgende reis plant.

Zomercheck

Lijst van gekeurde onderdelen in de zomercontrole

Banden

De banden van uw voertuig worden geïnspecteerd op wettelijke profieldieptebegrenzingen en beschadigingen. Als de banden van uw auto bezuinigingen en beschadigingen vertonen, moet u de banden laten vervangen om problemen met de stabiliteit en de prestaties op droge zomerse wegen te voorkomen.

Batterij

De accu van uw voertuig zal door extreem warme klimatologische omstandigheden waarschijnlijk afbreken en oververhit raken. Ook kan elke warmteontwikkeling in het motorcompartiment leiden tot het verdampen van uw accuvloeistoffen en een aanzienlijk verlies van lading. Daarom controleren onze experts uw accu op optimale elektrische verbindingen en werking, zodat u geen startproblemen krijgt met uw auto.


Koelvloeistofsysteem

Het koelsysteem van uw auto is verantwoordelijk voor de circulatie van de combinatie van water en koelvloeistof naar de motor, ventilatoren, ruitenwissers en andere componenten om ze allemaal te koelen en goed te laten functioneren. Daarom zullen deskundigen in onze garage de koelvloeistofniveaus van uw auto inspecteren en indien nodig aanvullen tot voldoende niveaus, zodat de motor niet oververhit raakt en problemen met de prestaties veroorzaakt.

Zomercheck

Redenen voor oververhitting van de motor in de zomer

  • Lekkage in het koelsysteem
  • Verstopte slangen
  • Beschadigde radiator en waterpomp
  • Frequente onderbrekingen in het verkeer

Bezoek onze garage vandaag nog!

Als u een allround zomercheck in Utrecht wilt doen en uw voertuig klaar wilt maken voor het warme weer, dan staat Tyre City voor u klaar. Wij hebben de beste experts in Utrecht in dienst om uw voertuig te voorzien van een hoogwaardige zomercontrole tegen de beste prijzen. Rijd vandaag nog naar ons toe, om meer te weten te komen over onze diensten.

Naast de zomercontrole is onze garage ook gespecialiseerd in de meeste autodiensten zoals uitlaat, remmen en accu's.

Voor meer informatie over de onderdelen die tijdens een zomercontrole worden gekeurd, kunt u ons zeker bellen op 058- 2121600 of e-mailen naar info@tyrecity.nl.

Bovendien voorziet onze garage uw auto ook van een top-notch wintercheck. Om meer te weten te komen, bezoek onze wintercheck pagina en reserveer uw service vandaag nog.

NEEM VOOR MEER INFORMATIE OF OFFERTES CONTACT MET ONS OP Bel ons